Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) van het Maastricht UMC+ biedt u de mogelijkheid online te communiceren met uw zorgverleners: onze Digitale Polikliniek. We vinden het belangrijk dat u van thuis uit of vanuit een andere locatie op een eenvoudige manier vragen aan ons kunt stellen. Voor onze digitale polikliniek gebruiken wij de website www.digitalepoli.nl. Die is veiliger en efficiënter dan bijvoorbeeld e-mail.

Waarvoor kunt u terecht bij de Digitale Polikliniek?

Een vraag stellen aan het CBT-team

Als u dat wilt, zijn uw vragen alleen zichtbaar voor de medewerkers van het CBT. Zij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Heeft u een vraag aan uw medepatiënten of vindt u het geen probleem dat anderen uw vraag kunnen zien, stel uw vraag dan op het forum.

Het forum

Het forum is de plaats waar u snel informatie vindt: ervaringen van uw medepatiënten bijvoorbeeld. Ook antwoorden van behandelaars en medepatiënten op in het forum gestelde vragen vindt u daar.
Kijk voordat u een vraag stelt aan het CBT-team eerst op het forum: misschien vindt u daar het antwoord al.

Op de hoogte blijven

Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde publiceert op de digitale polikliniek ook nieuws. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.

U wilt de Digitale Polikliniek gaan gebruiken?

De Digitale Polikliniek is voorlopig alleen beschikbaar voor patiënten die bekend zijn bij het CBT. U kunt zich voor de Digitale Polikliniek aanmelden door een e-mail te sturen naar cbt_zuidlimburg@mumc.nl. Vermeldt in deze e-mail uw verzoek tot aanmelding én uw naam, geboortedatum of patiëntnummer en uw e-mailadres. Daarna ontvangt u vanuit digitalepoli.nl een e-mail waarmee u uw aanmelding kunt voltooien. Geen email ontvangen in uw inbox? Controleer dan ook a.u.b. ook even uw spamfolder. Als u ons ook daar niet terug kunt vinden, laat dit dan even weten.

Sluit de enquête